Termotaske

Termotaske

Viser 201–300 af 467 resultater

Hold temperaturen nede med en termotaske

Vil du gerne kunne holde maden og ikke mindst drikkevarerne kolde, når du tager den med dig på farten? Eller skal ungernes madpakke være frisk til frokostpausen? Så er en termotaske løsningen. Uanset om turen går til stranden eller blot ned i gården, om det gælder madpakken til jobbet eller i skolen? Så smager maden bare bedst, hvis den er frisk. Og det er chancen væsentligt større for, hvis du har en termotaske. Uanset om  du er på udkig efter en stor eller en lille termotaske, og om den blot er til familiens yngste eller der skal være plads til mad til flere, så kan du se et stort udvalg – og forhåbentlig finde din favorit termotaske her på siden.

Termotaske der holder på velsmagen

Vi kan friste med et stort udvalg af termotasker, der kan hjælpe med at holde maden både kold og indbydende i flere timer efter den er pakket ned. Og lige som det indhold de skal bruges til, kan være vidt forskelligt, så er der også termotasker for enhver smag. Her er termotasker til at tage i hånden eller på ryggen. Firkantede, aflange og i regnbuefacon. Med eller uden opbevaringsbokse og i alle størrelser. Fra de små med plads til en madkasse, frugt og en drikkedunk og op til 40 liter. Udformet som rygsæk, håndtaske eller klassisk picnickurv. Men frem for alt i netop det design man synes bedst om! Fra de farverige med farlige dinosaurer og søde enhjørninger til de klassiske i enkle farver og designs.

Vælg den perfekte termotaske

Valget af termotaske afhænger af hvad den skal bruges til. Det gælder også hvor længe tasken skal kunne holde mad og drikke køligt og lækkert, men det kan også være smart at afgøre, om du skal kunne cykle med den eller den blot skal med i bilen. Skal du have den med på cyklen eller på længere vandreture, så kan en blød termotaske være det bedste valg, da den ikke vejer så meget. Det samme gør sig gældende, hvis det er familiens yngste der skal have en termotaske til brug i skole eller i forbindelse med fritidsinteresser. Her kan det også være en fordel at vælge en taske de selv kan bære – eventuelt på ryggen som en rygsæk. Er du derimod på udkig efter en termotaske der skal med på camping eller andre længere ture? Så vælg en hård termotaske – og gerne en der kan tilsluttes el – da de holder en lav temperatur væsentligt længere.

Termotaske til ethvert formål

Her på siden fører vi et stort udvalg af termotasker fra et bredt udvalg af de mest kendte og anerkendte brands fra både ind- og udland. Fra danske Cam Cam til franske Lilliputiens. Alle af en god kvalitet og alle skabt med det formål at hjælpe dig – og alle andre – med at holde maden og drikkevarerne kolde til de skal nydes. Så hvad enten du er på jagt efter en termotaske til at hægte på babyjoggeren eller en måde at holde skolebarnets madpakke lækker på, så kan vi hjælpe med den helt rigtige løsning. Til gode priser der starter omkring blot et par hundrede kroner til flere tusinde kroner.